Vanliga frågor och svar

VAD KOSTAR EN KANIN?


Priset på kaninerna varierar beroende på kön,

ålder, färg osv. Angett pris är inte prutbart!

Kaninen tingas genom att halva köpesumman betalas i förskott. Skulle du som köpare dra dig ur och köp uteblir betalas tingningsavgiften inte tillbaka.

NÄR KAN MAN TINGA KANINEN?


Ungarna kan tingas tidigast när de läggs ut här på hemsidan och de fyllt fyra veckor. Vi har ingen kölista utan du som köpare får själv vara aktiv och hålla koll på när ungarna läggs upp till salu på hemsidan.

BETTFELSKONTROLLERAD?


Mina kaniner är från tidig ålder bettfelskontrollerade flera gånger och säljs endast om allt ser bra ut.

Skulle någon mot förmodan slinka igenom ges såklart pengarna tillbaka alt. en ny likvärdig kanin. Viktigt att tänka på är att bettfel också kan uppkomma av skada eller felaktig kost.

Fråga oss gärna om råd!

NÄR SKA KANINEN HÄMTAS?


Kaninen är vid leverans minst åtta veckor, bettfelskontrollerad och kloklippt. Den får med sig övergångsfoder, härstamningsbevis/stamtavla samt ett informationsblad. Tänk på att det är du som köpare som tar med dig transportbur/låda.

LIVSLÅNG SUPPORT


Vi finns tillgängliga för våra köpare i största möjliga mån och besvarar frågor och funderingar. Vi hjälper gärna till och visar hur man klipper klorna eller berättar vad man ska tänka på när det gäller utfodring, skötsel med mera. Det går fint att ställa frågor via mejl eller vid leverans.

LÄMNA TILLBAKA EN KANIN?


Skulle något hända som gör att du måste göra dig av med din kanin igen, som exempelvis allergi – hör gärna av dig till oss. Vi kan i mån om plats alternativt om du lämnar med bur, ta tillbaka kaninen och omplacera den åt dig. Köpesumman återbetalas ej.